Thursday 27 January 2011

Ficat de pui cu sparanghel

English version

Ingrediente:


  • 2 cepe medii
  • o jumatate de ardei rosu
  • ficat de pui 500g
  • 1 catel de usturoi (optional, dupa gust)
  • sparanghel 8-10 bucati

Intr-o tigaie/wok se pun 2 linguri de ulei, o cana cu apa si se pune ficatul la inabusit pentru 15min. Se amesteca din cand in cand si se mai adauga apa daca mai este nevoie, eu am mai adaugat o cana cu apa.


Dupa 15-20min, se adauga legumele, o cana cu apa si se mai lasa aproximativ 15min pana se inmoaie ceapa


Aproape de final se adauga catelul de usturoi strivit. Ficateii se servesc ca atare sau cu mamaliga/mancare de cartofi. Pofta buna!


Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?

Introduceti va rog adresa dvs de E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul.
Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed:http://feeds.feedburner.com/ReteteCulinareAdaptateDieteiBebelusuluiTau

Delivered by FeedBurner

2 comments:

  1. Pai vreau si eu sa fiu bebe mic, tare-mi place ce-ai facut tu acolo. Pupicei Miha !

    ReplyDelete
  2. Multumesc frumos Ana! E o reteta simpla si foarte cunoscuta :)
    Te pupic!

    ReplyDelete

Trimiteţi un comentariu