Tuesday 19 April 2011

Perisoare din carne de vita cu gris


Ingrediente:

  • o jumatate ceapa uscata
  • o legatura ceapa verde
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 1 lingura cu varf de gris
  • 1 ou sau 2 galbenusuri daca pregatiti pentru un bebe cu varsta sub 1 an
  • patrunjel proaspat
  • 150 g carne vita/vitel
Se pun toate ingredientele in blender, se adauga putina sare si se mixeaza bine

Se pune la fiert apa intr-o oala, se adauga o jumatate de ceapa, 1 lingura de ulei si putina sare. 
Cand incepe sa fiarba apa se da focul mic si se adauga din compozitie cu lingura formand perisoare.

Se da focul mic si se lasa la fiert o jumatate de ora.

Aceste perisoare pot fi servite la micul dejun sau la cina pe paine sub forma de pate sau la pranz in combinatie cu Ciorba de legume sau cu alte mancaruri pe baza de legume. Combinati legumele in functie de gustul copilului. Termenul de valabilitate ar fi bine sa nu depaseasca 48h. Pofta buna!

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?

Introduceti va rog adresa dvs de E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul.
Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed:http://feeds.feedburner.com/ReteteCulinareAdaptateDieteiBebelusuluiTau

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Trimiteţi un comentariu